דיקור לתינוקת חולנית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

06/02/2013 | 15:10 | מאת: אמא

שלום, בתי כמעט כל שבוע שני חולה, חום/צינון, לעתים אזניים. כמה ימים לאחר מחלה ניתן לבצע דיקור ,האם ניתן תוך כדי (ולנצל כבר את יום המחלה, במקום לנסוע במיוחד). האם יש טיפול נוסף אלטרנטיבי שניתן במכבי טבעי? תודה.

שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון טיפולים המסייעים בחיזוק מערכת החיסון. ייעוצים בתזונה, הומיופתיה, טיפולים כמו דיקור, צמחי מרפא, רפלקסולוגיה וכיו"ב. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לביתך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה