נטורופתיה ודיקור

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

18/11/2012 | 10:09 | מאת: תמר

עדי בוקר טוב, אני בחורה אלרגית וסובלת ממיגרנות כבר שנים. טופלתי בעבר בדיקור במשך 5 שנים ( לא ממש עזר לי) משם עברתי לנירולוג (טיפולים בכדורים למשך 7 שנים) לאחרונה התפתחה אצלי אורטיקריה חריפה למשך 4 ימים טופלתי בקורטיזון למשך חודש שלם והיא עברה. רציתי לשלב דיקור ונטורופתיה כדי לנסות להיפתר מהכל מהי המלצתך?

תמר שלום רב, אם טופלת בעבר בדיקור למשך 5 שנים ולטענתך זה לא עזר, הייתי מנסה שוב בתנאי שאת מחליפה מטפל.לגבי הטיפול באלרגיות ובמיגרנה, ישנן אפשרויות רבות במסגרת הרפואה המשלימה כמו- נטורופתיה, הומיאופתיה וכיו"ב. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

18/11/2012 | 15:13 | מאת: תמר

עדי תודה רבה

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה