שני דברים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

11/10/2012 | 13:56 | מאת: יניב

שלום רב שמי יניב ואני עובד בחברת טבע אני אסמטי מיום שנולדתי מאז שהתחלתי לעבוד בטבע יש לי לחצים בחזה שניבדקתי אצל רופא לא נימצא שום דבר אני שומר על עצמי מאד כי אני יודע שיש לי רגישות אין לי רגישות לתרופות או אלריה לתרופות אני נוטל ונטולין באופן קבוע האם יש טיפול במכבי טבעי שיוכל לעזור עם הלחצים בחזה? דבר שני לגבי כאבים בגב העליון יש לי כל הזמן קליקים והרגשה כאילו משהו נשחק מה אפשר לעשות ?

יניב שלום רב, לפי התיאור שלך נראה לי שיש קשר בין הכאב לחזה והגב העליון.המקור יכול להיות אורטופדי, לעיתים מתווסף פן רגשי.האם ביקרת אצל אורטופד? המלצתי היא לפנות לאורטופד ובמקביל לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה