האם ניתן

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

25/08/2012 | 14:47 | מאת: אליס

הי בת 40 רווקה, ללא ילדים לצערי יש לי NF - אין הרבה מה לעשות עם זה מעבר לזה אין לי בעיות או מגבלות בחיי היום יום וחיה חיים שגרתיים למדי. אני רוצה לפנות לטיפולי שיאצו (בטיפולי מסאז' אחרים לא נוח לי בגלל ה NF) וגם לרפלקסולוגיה. לא בשביל להקל על המחלה כי נגד זה אין מה לעשות. אני רוצה את זה יותר בכדי להפיג לחצים ומתחים של היום יום כטיפוס מאוד לחוץ ולא ממש רגוע. האם ניתן ? בעבר שמעתי שעדיף שלא כי זה ממריץ את הדם ומחריף את המחלה האם זה נכון ? אשמח לתשובה

אליס שלום רב, עד היום לא שמעתי שטיפול נכון ברפואה משלימה מחמיר NF, אך יכול להיות שיש לך מקורות מבוססים מדעית שאני לא מכירה. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה