חיזוק הגוף ומניעה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

25/08/2012 | 09:01 | מאת: שרה

אני עומדת לפני הקרנות, לאחר ניתוח הוצאת גוש סרטני מהשד .האם ישנם תוספים לחיזוק הגוף בזמן הקרנות , אם כן מה הם ? האם ישנם תוסספים למניעת השנות המחלה , אם כן מה הם ולמי עלי לפנות ?

שרה שלום רב, לרפואה המשלימה ניסיון רב שנים בטיפול נלווה במטופלים אונקולוגים.את צריכה ייעוץ של מטפל מקצועי עם ניסיון בתחום.הטיפול הינו מורכב מכיון שמצד אחד ישנו רצון לחזק את החיסוניות שלך ומצד שני-אנחנו לא רוצים להתערב בחומרים שיפריעו לטיפול הכימוטראפי. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה