ADHD משולב

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

03/07/2011 | 10:01 | מאת: מאובחן טרי

שלום רב ד'ר, לאחר בירור מקיף שכלל מילוי שאלונים עצמיים+בני משפחה-הורים ומעבר טסטים ממחושבים +שיחת רופאים נוירולוג&פסיכיאטר, אובחנתי כבעל ADHD סוג משולב. הוחלט על טיפול בקונסרטה 36 מ'ג והעלה הדרגתית ל54 מ'ג. כמובן בליווי טיפול פסיכותרפי התנהגותי וכו' שאלותי הם: האם ניתן/כדאי להעזר ברפואה משלימה לפני/במהלך הטיפול?

03/07/2011 | 10:03 | מאת: מאובחן טרי

שכתי לציין שאני בן 35 מבוטל מכבי מגן זהב ומתגורר באזור ירושלים.

שלום רב, מעצם הגדרתה- ההפרעה המשולבת דורשת גם טיפול משולב ואכן כפי שציינת אתה כבר עושה מספר דברים. לרפואה המשלימה ניסיון רב שנים בהקלה על תסמונות קשב וריכוז בילדים ומבוגרים כאחד. מגוון הטיפולים רחב- מדיקור סיני, דרך טיפול מגע ועד לייעוץ הומיאופתי ותזונתי. טיפ נוסף שאני מאמינה בו הוא עיסוק בפעילות גופנית אירובית-גם זול וגם נגיש- פשוט לצאת להליכות/ריצות בשעות הקרירות- באיזור ירושלים לא חסר... המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי בקרבתך על מנת לקבוע תור לייעוץ רפואי לבחירת תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. לחברי מכבי מגן זהב ניתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת תכתובת זו. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

03/07/2011 | 14:31 | מאת: ADHD משולב

תודה מראש.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה