אמבטיה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

22/03/2012 | 11:10 | מאת: דנה

שלום, ביתי בת 8 חודשים. האם אסור לרחוץ באמבטיה את איבר המין עם סבון? האם עדיף גם לא להשתמש בסבון לשטיפת הפנים?

דנה שלום, ניתן לרחוץ תינוקות בני 8 חודשים - בכל אל-סבון המיועד לתהינוקות. חשוב שזו תהיה אל-סבון המיועד לתינוקות - כדי שהחומרים יהיה עדינים עם PH מתאים. לגבי שטיפת הפנים - אני ממליצה לנקות רק עם מים - ולכן כשמכניסים אותה לאמבטיה לנקות קודם את הפנים עם המים (וניתן להכניס למים גם שמן אמבט רפואי), ואח"כ את יתר הגוף בעזרת אל סבון. שבוע טוב!

מנהל פורום טיפת חלב