מתי לשים בגן

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

24/01/2014 | 18:48 | מאת: לוי

תכננתי לשים אותה בתינוקיה אמינה בגיל חמישה וחצי חודשים וכעת חושבת לשים בגיל ארבעה וחצי חודשים, כי נורא קשה לי איתה בבית, מבחינת מצב רוח רע שלי, למרות שאציין כי מולה אני שומרת על מראה תקין ומשחקת איתה ושרה לה וכולי כולי.. בנוסף היא סובלת ממלא כאבי בטן ויש לה טמפרמנט קשה אז מקשה על המצב שלי. מצד אחד מתה שיהיה לי קצת מנוחה ממנה ולחזור לעבודה אותה אני אוהבת, ומצד שני דואגת שזה מוקדם מדי לאור הטמפרמנט וכאבי הבטן ובכלל לא רוצה לשבת בבית ולבכות אכולת מצפון בזמן שהיא בגן... אציין רק שהתינוקיה היא מומלצת ואמינה ושקרוביי סבורים שכדאי שאחזור לעבןדה כדי שלא ש אתחרפן.

שלום, תינוקות חשים את המצוקה של הוריהם גם כשהכל כלפי חוץ נראה תקין ולכן אם את חשה שקשה לך להיות 24/7 איתה כל היום ואת מתגעגעת לעבודה שלך - זה בסדר גמור למצוא פתרון למצב - והכנסה לתינוקיה מומלצת - זה פתרון מצויין - והטיפול שתקבל בתינוקיה יספק את כל הצרכים שלה במהלך היום - ועם חזרתך מהעבודה יהיה לה אמא שמחה ומסופקת וזה אפילו יקל על "הטמפרמנט" שלה - וזה גם מצויין. להיות אמא המודעת לקשיים שלה זו גדולה אמיתית וכל הכבוד שאת מחפשת דרכים להתמודד עם הקשיים- וחזרה לעבודה והכנסת התינוקת לתינוקיה -זו התמודדות טובה. אבל את לא צריכה להרגיש שאת צריכה להתמודד עם הקשיים בהחלטות הללו לבד - בכל סניף קופת חולים יש עובדת סוציאלית שיכולה לעזור לך בהתמודדות הזאת - כדאי ליצור איתה קשר! בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב