תזונה של תינוק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

24/12/2013 | 09:37 | מאת: yasmin

שלום לרנה המדהימה. בתי המתוקה בת שנה ושלושה חודשים. היא מאוד אוהבת מרק כתום. האם זה בסדר ש 4 פעמים בשבוע אני נותנת לה לארוחת צוהריים מרק כתום , תוספת למרק זה עדשים כתומים והודו. במרק יש בטטה, דלעת, גז וקישוא. תודה

יסמין שלום! מרק כתום הכולל גם עדשים והודו זה נפלא!!! כל עוד היא לא מקבלת איזה גוון כתמתם בעורה(יש תינוקות שמקבלים גוון כתמתם בעור - בייחוד בקצה האף, כאשר הם חשופים להרבה ירקות כתומים. במידה וזה קורה - רצוי להוריד חלק מהכתומים, אך אם היא לא "כתומה" אין בעיה להמשיך עם המרק הנפלא הזה. לגבי מוצרי סויה - כולל חלב סויה - אחת היתרונות הגדולים של חלב סויה ומוצרי סויה (מעדני סויה למיניהם) היא הרבה סידן. וזה מצויין. אין צורך להרתיח מראש את חלב הסויה. לגבי הגבלה בכמות השבועית - לא ידוע לי על מגבלה . סופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב