שילוב אינפומיל בתזונה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

19/12/2013 | 20:11 | מאת: לירון

שלום, התינוקת שלי בת 4 חודשים ובשבועיים האחרונים החלה להתפרע בשעת האוכל- היא אוכלת ואזס מתחילה להתנגד לבקבוק או להתנתק כל הזמן מהפטמה. רופאת הילדה אמרה שייתכן שהיא סובלת מריפלוקס סמוי (כיוון שאינה מקיאה את האוכל) ורשמה לה אינפומיל. היא פולטת די הרבה ויש לה הרבה גראפסים אחרי האוכל, לעתיםגם שעתיים אחרי. שאלתי היא האם ניתן לשלב את האינפומיל בתוך החלב אם? ואם כן באיזה יחס? היא שותה בד"כ 150 מ"ל. תודה רבה

לירון שלום, אני לא ממליצה לערבב את האנפמיל AR עם חלב האם. אם את רוצה לשלב תמ"ל עם הנקה/חלב אם שאוב, אז עדיף שתהיינה ארוחות של אנפמיל AR וארוחות של הנקה. במקביל , אני ממליצה שאת תנסי להוריד מוצרי חלב מהתפריט שלך - כי חלב הינו הגורם המשמעותי ביותר לגזים אצל תינוק - וייתכן והביטוי של האי שקט של ביתך המתוקה נובע מאי סבילות לחלב שאת צורכת. כדאי לנסות נסיון של 3 ימים ללא שום מוצרי חלב בתפריט שלך - אפילו להוריד את החלב בקפה - ולראות האם יש הטבה אצל ביתך. אם יש - סימן שעלינו על הבעיה. ואם אין - אז את יכולה לחזור לתפריט המכילה מוצרי חלב.

21/12/2013 | 22:15 | מאת: לירון

תודה על תשובתך. הסיבה ששאלתי אם ניתן לשלב את האינפומיל בתוך הילב אם היא מכיוון שבתי סובלת מריפלוקס, ואת החלב היא מתקשה יותר לשתות לכן חשבתי להסמיך אותו באינפומיל, על מנת להקל עליה ובכל זאת לא לוותר לגמרי על החלב. האם ישנן דייסות שניתן בגיל ארבעה חודשים לשלב בתוך החלב אם על מנת למנוע את הריפלוקס באכילה? תודה רבה

מנהל פורום טיפת חלב