אם לבן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

28/11/2013 | 14:42 | מאת: אם לבן 4 חודשים

רנה שלום, בני בן 4 חודשים, לאחר שהפסקתי להניק (חודש וחצי) אכל הקטן מטרנה אקסטרה קר וסבל מכאבי בטן קשים וגזים, בנוסף גם היה מתפתל בזמן האוכל ובוכה, בהמלצת הרופא שחשש לרגישות לחלבון פרה עברנו לנוטרמיגן. הקטן אכל נוטרמיגן כחודש ובהמלצת הרופא חזרו למטרנה החלבית, לקח לו כשבועיים (קשים במיוחד) לחזור לחלבית אך כעת מצבו השתפר למעט שחרור גזים רב לאורך כל היום ולעתים אף מתפתל. שאלתי היא: האם להתמיד באקסטרה קר ולחכות שהתופעות ייעלמו לגמרי או לנסות לעבור לתמל אחר? אני מפחדת "לשגע" אותו עם עוד תמל אך אולי סובל לחינם? בנוסף האם ממליצה על כל הקומפורטים למיניהם או שבגילו "המופלג" כדאי שיאכל תמל חלבי רגיל? אציין שאינו פולט, משקלו תקין ורוב התופעות שבגללן עברנו לנוטרמיגן חלפו. תודה מראש וחנוכה שמח!

שלום, כיון שאת מציינת כי עדיין הוא סובל מגזים לעיתים מלווה בחוסר שקט - זה בהחלט יכול לכוון אותנו כי עדיין יש לו קושי בעיכול חלבון או סוכר החלב. אני מניחה שהוא עבר ממצב של "אלרגיה" לחלב למצב של "אי סבילות" לחלב - ולכן אינו זקוק יותר לנוטרמיגן שזו פורמולה מפורקת לגמרי.אך כיון שעדיין יש סימנים לחוסר שקט כתוצאה מהרגישות לחלב - אני מציעה לנסות את אחד מתחליפי ה"קומפורט" הקיימים - גם אם עבר כבר את הגיל הקונבנציונלי לגזים. את יכולה לבקש בשירות לקוחות של מטרנה/סימילק/נוטרילון - שישלחו לך דוגמיות שתוכלי להתנסות באחד מהם - ובמידה ויש הקלה להמשיך באותה פורמולה קומפורט. בהצלחה! וחנוכה שמח!

04/12/2013 | 10:15 | מאת: nati

למה לא להמשיך עם הנוטרמיגן אם זה עשה לו טוב? הבן שלי בן שנה ועדיין אוכל נוטרמיגן.

04/12/2013 | 13:29 | מאת: מיקה

אם בלאו הכי אוכל אקסטרה ובוחנת תגובה, יכולה לבקש מהם שישלחו לך דוגמיות בפייס או לקנות פחיתל אחת ולנסות אותה שבועיים

מנהל פורום טיפת חלב