שלשול בעקבות שילוב תמל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

27/11/2013 | 12:10 | מאת: אמא

שלום, שמתי לב שמאז שהתחלתי לשלב לתינוקת שלי, בת 4 חודשים, סימילאק במקום הנקה פעם אחת ביום, הצורה יוצאת נוזלית יותר ובצבע צהוב כמו שלשול. אין שום סממן אחר מלבד זה היא מתנהגת כרגיל. מה ניתן לעשות? תודה.

כל שינוי בתזונה יכול לשנות את מרקם הצואה , את צבעו ותדירות היציאות. לכן שילוב של תמ"ל מכל סוג שהוא יכול לגרום ליציאות יותר נוזליות ואף לצבע צהוב יותר מאשר חרדלי. אם לא מלווה לכך כאבי בטן, פליטות או חוסר שקט - ניתן להמשיך עם אותה תמ"ל. אם יש חוסר שקט או כאבי בטן - אפשר לשקול לעבור לתמ"ל מפורק חלקית כגון סימילק קומפורט או נוטרליון קומפורט או מטרנה קומפורט. חנוכה שמח!

28/11/2013 | 10:07 | מאת: אמא לשני נסיכים

יותר יציאות מסודרות, פחות גזים, פחות אי נוחות בבטן. בקשי ממטרנה דוגמיות ותנסי, אח"כ אפשר לעבור בהדרגה לחלבית, בריאות!

מנהל פורום טיפת חלב