הנקה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

17/11/2013 | 20:37 | מאת: טל

רציתי לשאול אם ילד בן חודש שעולה יפה במשקל צריך לאכול משני הצדדים או מצד אחד וזה מספיק?זה משתנה מהאכלה להאכלה-האם זה בסדר והאם זה קשור לאי נוחות שלו שאותה חש בארוחה(צועק מפסיק באמצע)-לפעמים זה מגרפס או גזים לידעעתי אך לא יודעת ממה עוד

טל שלום, ניתן להניק בהאכלות חד צדדיות או דו צדדיות - על פי הנוחות שלך - אם נוח לך שהמתוקי יונק מצד אחד- ומרוקן אותו לגמרי - ואח"כ נינוח עד להאכלה הבאה - זה לחלוטין תקין. אם את חשה אחרי שהוא מסיים צד אחד - שהוא זקוק "למנה אחרונה" ניתן להציע לו זאת מהשד השני. הכל לפי הנוחיות והרצון שלך. אם הוא מפסיק באמצע כל ההאכלה ונכנס לאי שקט - יש לעצור באמצע הארוחה לגרעפס - סביר כי שיחרור הגרעפס ירגיע אותו ויאפשר לו לסיים את הארוחה. אני ממליצה גם לשאול שאלה זו בפורום יעוץ הנקה שבאתר זה.

מנהל פורום טיפת חלב