קשקשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/10/2013 | 17:11 | מאת: דנה

הי, מה ניתן לעשות נגד קשקשים אצל תינוקות? האם יש לטפל או שיחלוף לבד?

דנה שלום, קשקשים בתינוקות זהו מצב שכיח ולא מזיק שבדרך כלל לא מגרד או גורם אי נוחות לתינוק. הקשקשים מתפתחים במהלך החודשים הראשונים לחיים וחולפים אח"כ מאליהם ללא צורך בטיפול. במידה שהקליפה בראש מזדהמת או אם איזורי הקשקשת מתפשטים לאיזורי גוף נוספים - יש לפנות לבדיקת רופא ילדים.

07/10/2013 | 19:55 | מאת: שלומית

היי דנה, כמו שרנה ציינה, הקשקשים זו תופעה שכיחה אצל תינוקות. לתינוקת שלי זה גם היה, אבל כששמתי לב שזה מתחיל להציק ולגרד לה התחלתי לחפוף לה עם השמפו של מורז, הוא מכיל אחוז גבוה של קמומיל ואכילאה וזה מתאים במיוחד לעור של תינוקות ומגן ומרגיע את המקום. תעקבי אחרי התינוק ובמידת הצורך תשתמשי

מנהל פורום טיפת חלב