נשאר חלק מהגדם בטבור כמו דם

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

19/09/2013 | 11:56 | מאת: אמא לחוצה

אתמול נשר לבת שלי הגדם מהטבור והיא עוד מעט בת שבועיים אבל נשאר לה חלק מהגדם התור הטבור פנימה האם זה נורמלי ואיך ניתן לטפל בזה בבקשה זה דחוף לי תודה

אמא שלום, מזל טוב להולדת ביתך! איזו מתנה לשנה החדשה!לעיתים קרובות הטבור לא נושר במלואו - ונשאר עוד חלק - שלעיתים מדמם קלות או מפריש דם קרוש, או הפרשה מעט צהובה. יש להמשיך לנקות עם אלקוסידין (פעמיים ביום מספיק) - עד שאין יותר הפרשות או גדם. במידה ויישאר עוד גדם בגיל חודש-חודשיים - אז פונים לרופא המטפל - שבד"כ מפנה לכירורג - אך בד"כ עד שמגיעים לכירורג - הבעיה מסתדרת מעצמה.

מנהל פורום טיפת חלב