חיסונים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/08/2013 | 15:39 | מאת: YASMIN

היי רנה, יש לי עוד שאלה בקשר לחיסון פוליו. הבתי בת 11 חודשים, קיבלנו את כל החיסונים הדרושים עד עכשו. האם חיסון פוליו אני צריכה לעשות לה עכשו או בגיל שנה עם כל החיסונים לפי הסדר. אנו גרים בנתניה,איזה חיסונים עושים לתינוק בן שנה? תודה.יסמין

יסמין שלום, אם יש לך תור בחודש הקרוב לחיסוני גיל שנה - בהחלט ניתן לצרף את חיסון הפוליו המוחלש לביקור ולא להגיע במיוחד כעת. אם התור הוא מעל חודש מהיום - אז ניתן להגיע כעת לחיסון הפוליו המוחלש, ואת יתר חיסוני גיל שנה לבצע בביקור גיל שנה השגרתי. חיסוני גיל שנה הם - מנה רביעית ואחרונה של החיסון המחומש(הכוללת מנה רביעית של פוליו מומת), חיסון פרבנר - מנה שלישית ואחרונה, חיסון חצבת,חזרת,אדמת,אבעבועות רוח - מנה ראשונה. אין בעיה של רווח זמן בין חיסון הפוליו המוחלש שכעת ניתן במבצע החיסונים לבין חיסוני גיל שנה - אפשר לעשות את החיסונים בכל רווח זמן אחד מהשני וכפי שציינתי אף באותו יום. בהצלחה בחיסונים!

מנהל פורום טיפת חלב