שאלה לגבי תזונה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

12/08/2013 | 07:37 | מאת: ויקה

שלום. תינוקת שלי בת 4 חודשים והיא אוכלת נוטרילון.כמו שאני יודעת בגיל הזה אוכלים 4-6 פעמים ביום 180-210 מ''ל. היא ממשיכה לאכול כל שעתיים וחצי- שלוש , 100-120 מ''ל. ניסיתי לתת לה יותר אבל הכל נוזל החוצה וגם הרבה פעמים היא נרדמת ואי אפשר אפילו לנסות ...מה אפשר לעשות עם זה? תודה

ויקה שלום, אם היא עולה באחוזוני הגדילה , סימן שהיא מקבלת את כמות המזון המתאימה לה ולכן אפשר להמשיך עם כמות המזון הזו בתדירות הגבוהה שמתאימה לה. אפשר לנסות להוסיף לה דייסה פעמיים ביום - בכמות של 1 כף דייסה (קורנפלור, אורז, שיבולת שועל, דגנים מעורבים)על כל 100 CC של פורמולה - במקרה של ביתך כיון שהיא אוכלת בין 100-120 - אז יש להוסיף רק כף אחת. תוספת הפורמולה מטרתו לגרום לשובע על פני זמן ארוך יותר - ואז אם היא תעשה רווח גדול יותר בין הארוחות - יתכן ותצליחי להגדיל לה את הארוחה הבאה - כי היא תקום רעבה יותר. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב