יציאות של ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

08/08/2013 | 12:25 | מאת: אושרת

שלום רננה, כבר כמה זמן לילדה שלי יש יציאות רכות וביום יומיים האחרונים יש לה שילשולים. הלכתי לרופאה והיא הביאה לי בדיקת צואה לטפילים וב"ה התוצאה יצאה שלילית. האם שמעת על דבר כזה אצל ילדים קטנים? אשמח לשמוע כל דבר שיעזור לי להפסיק את זה.. תודה רבה

אושרת שלום, יציאות רכות מאד לכיוון שילשולים יכולים להיות מכמה גורמים - זיהום במעיים - שסביר כי נבדק בבדיקת צואה שביצעתם - ויצאה תקין, וירוס - שיגרום לשילשולים אך לא יגרום לשינוי בתרבית צואה - ויחלוף מעצמו, תגובה למאכל מסויים - כגון פירות קיץ, או אפילו בקיעת שיניים. במידה ויימשך מעבר ל48 שעות הקרובות או יתלווה לזה חום - כדאי לפנות שוב לרופא המטפל. תרגישו טוב!

מנהל פורום טיפת חלב