שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

22/07/2013 | 18:47 | מאת: שני

היי, בני בן 7 חודשים 1) בני צריך לעבור בדיקת דם לדעתך איך מבצעים אותה ? כי אני מודאגת... 2) המלצתך על מנת בשר בקר בצהרים בתפריט שלו איך אני בפועל עושה את זה עם הבשר יש לךאולי איזה מתכון מנצח? תודה שני

שני שלום, זה תלוי איזה בדיקת דם המתוק צריך לעבור. אם זה ספירת דם - אז הבדיקה היא בד"כ מהאצבע - בדיקה פשוטה ומהירה - המבוצעת על ידי כל לבורנט במעבדה. אם זה בדיקת דם מעבר לספירת דם - אז הבדיקה הוא מהוריד - בד"כ זה מבוצע על ידי רופא ילדים (שנקרא למעבדה לבצע את הבדיקה), או על ידי לבורנטית שעברה הכשרה מיוחדת לכך. 2 הבדיקות הנ"ל הן מהירות , ובעזרת נשיקות וחיבוקים - התינוק מפסיק לבכות (ובמקרים רבים תינוקות לא בוכים בכלל בבדיקות כי בניגוד אלינו הם לא מכניסים את אלמנט הפחד לתוך הבדיקה מה שמעלה את מידת הכאב). לגבי בשר כחלק מארוחת צהריים - אפשר לשים עוף (שוק של עוף מבושל בתוך המרק), או הודו , או בקר. בבקר - המתכון הקל והנח ביותר זה קציצות - או שמבושלות בתוך המרק או שמבושלות בתוך רוטב עגבניות (כמו שאת עושה קציצות ברוטב לכל המשפחה - בשר טחון +ביצה+פירורי לחם +מלח/פלפל) - אך עקב גילו צריך לטחון אותם או לפחות למעוך אותם במזלג .מתכון מצויין לקציצות לתינוקות זה להוסיף לבשר הטחון עוד לפני שאת מבשלת אותם בטטה מבושלת - ואז לבשל כקציצות - כך הקציצות יוצאות רכות מאד.בתיאבון!

מנהל פורום טיפת חלב