תחליפי חלב שונים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

11/07/2013 | 19:31 | מאת: חן

היי. התחלתי לאחרונה לשלב לביתי ( בת 3 חודשים) תחליך חלב יחד עם הנקה. האם יש חשיבות להצמד לסוג אחד או שאפשר לתת למשל כמה פעמים סימילאק ולפעמים מטרנה?

חן שלום, מאז פרשת רמדיה אכן יש נטיה לשלב לסירוגין כמה סוגים של תמ"ל . יש חילוקי דעות האם זה מומלץ - אם כי יש תמימות דעים בד"כ לתינוקות שרק נולדו - להתמקד בתמ"ל אחד - ולא לעבור בין הפורמולות אם אין צורך על מנת לא להעמיס על מערכת העיכול של התינוק שעדיין לא תמיד הגיע למידת הבשלות. לגבי תינוקת בת 3 חודשים שגם יונקת - אם את מרגישה שהמעבר בין הנקה וסימילק או מטרנה לא גורם לכאבי בטן /פליטות וכו' - אין בעיה לבחור את הפורמולה "לפי המבצעים שיש בשוק". שבת שלום!

מנהל פורום טיפת חלב