שאלה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

07/07/2013 | 11:27 | מאת: שני

הבן שלי בן 7 חודשים . ישן כל הלילה ומאוד עירני וסקרן ביום. שאלתי- 1) מה הם הצעצועים שאת ממליצה לתת לו בגיל זה ? 2) יש DVD של שירי ילדים של פעם שהוא אוהב לראות מידי פעם, האם זה בסדר שהוא שוכב על הבטן וצופה בזה רבע שעה מידי כמה ימים או אפשר יותר? מחכה לתשובתך שבוע נעים :) שני

שני שלום, בגיל 7 חודשים כל הצעצועים המתאימים לחקירה של הפה - נשכנים למיניהם - מצויינים. גם אוניברסיטה ומזרון פעילות - מתאימים. לקראת גיל 8-9 חודשים - הוא יתחיל להנות מצעצועי POP UP - חיות שקופצות כשלוחצים על כפתור מסויים (כי החל מגיל 9 חודשים הם מתחילים להנות ממשחקי הקו-קו ומשחקי הPOP UP הם דומים למשחק קו-קו - משהו נעלם וכשלוחצים עליו - הוא מופיע שוב). כמובן לא לשכוח - גם לקרוא לו סיפור קצר זה נפלא לגיל שלו. לגבי DVD - ההמלצה היא מקסימום 10 דקות ביום - וכשהוא חופשי- כלומר לא קשור לסל-קל /טרמפולינה וכו' - כך אם הוא לא מעוניין להסתכל בזה יותר - הוא יוכל להתגלגל, להתרחק ולהתעסק עם משהו אחר.שבוע מקסים!

מנהל פורום טיפת חלב