סדקים בציפורניים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

02/07/2013 | 08:37 | מאת: הילה

שלום, בני, שחר, בן שנה ו4 חודשים, יש לו סדקים בציפורניים ברגליים. זה כבר תקופה, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא זוחל, אבל כבר יותר מחודש הוא הולך ולא זוחל בכלל, ואין שינוי. הוא מקבל סידן (אוכל גבינה, יוגורט ושותה חלב נקי), בנוסף גם הצמיחה של הציפורניים ברגליים מאוד איטית.... תודה

הילה שלום,צמיחת הציפורניים ברגליים היא איטית בהרבה מצמיחת הציפורניים בידיים - כך שבקצב הצמיחה כפי שאת מתארת אין משהו חריג. לגבי הסדקים אינני יודעת מה המשמעות - במיוחד שיש צריכה טובה של מוצרים המכילים סידן - במידה ואת מודאגת - כדאי להתייעץ עם רופא עור. שיהיה קיץ נעים!

מנהל פורום טיפת חלב