עצירות לבת חודשיימ

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

28/05/2013 | 18:18 | מאת: נעמה

רנה שלום רב, בבקשה עזרי לי, ביתי בת חודשיימ, אוכלת אינפמיל בשל רפלקס סמוי, חומצה שחוזרת מהץיבה לגרון. יש לה קושי במתן צואה, היא כבר 3 שעות לוחצת . מה עושים? בנוסף צריכה ליטול סירופ זנטק, אך צורחת מאד גמ כשאני נותנת עמ קצת תרכיז מיצ ענבימ. מה עושים? בבקשה עזרי לי. נעמה

נעמה שלום, לגבי העצירות - ניתן להוסיף כפית של שמן(כל שמן מאכל לדוגמא קנולה) לכל מנה של אנפמיל א.ר. - זה עוזר לגירוי פעילות מעיים. כמובן לעשות גם מסאז'ים לבטן ואפשר להוסיף גם קיפולי רגליים - לכיוון הבטן - זה גם מגביר את פעילות מערכת העיכול. במידה ולא עוזר, ואין יציאה ויש חוסר שקט - יש לפנות לרופא המטפל לבירור. לגבי זנטק - אכן יש תינוקות שמאד מתקשים לקחת את זה - אפשר גם לנסות להוסיף טיפה של תמצית וניל - על מנת שיהיה טעם יותר - אך אם היא מתעקשת ומסרבת - גם במקרה זה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל - לבקש אופציות חלופיות. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב