דחוףףףף דחוף

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

27/05/2013 | 12:13 | מאת: אמא

יש לנו חיסון היום, הבן שלי משלשל שבוע שעבר גם בטלנו כי היה לו חום מה עושים???

אמא שלום, הכלל הבסיסי ביותר בדחית חיסונים מבחינת נוהל משרד הבריאות הינו מחלת חום מעל 38 מעלות. כך שאם בנך ללא חום, מתנהג רגיל - למעשה אין מניעה לחסנו. אך אם יש לו חום מעל 38 מעלות, והוא אינו מתנהג רגיל -רוצה יותר ידיים, נראה חולה, תיאבון ירוד- אז דוחים את החיסון. לא ציינת באיזה גיל התינוק ובאיזה חיסון מדובר - יתכן והשילשול החוזר על עצמו נובע מבקיעת שיניים- ובסך הכל הוא מתנהג בריא לגמרי ואז ניתן לחסנו.אם יש לך ספק ואת מרגישה שאת דוחה חיסונים כל פעם בגלל שילשול - ניתן להתייעץ עם רופא הילדים לפני החיסון כדי לקבל אישור רפואי לביצוע החיסון.

מנהל פורום טיפת חלב