פריחה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

01/05/2013 | 10:09 | מאת: רעות

היי, רנה! אליה היפיפייה שלי עוד מעט בת חודשיים! אתמול התחילה לה פריחה קצת על המצח ועל החזה, (זה לא החצ'קונים של גיל הינקות... זה כבר עבר לה...) אני מלבישה לה שכבה אחת והיא לא מזיעה... זה נורמלי?? או ללכת לבדוק את זה....? תודה!! (אנחנו נפגשות ביום חמישי!!!)

שלום רעות , איזה כיף שאליה גדלה והיא בטח כבר מחייכת חיוך הורס! אכן הפריחה יכולה להיות לכיוון חררה כתוצאה מהחום. מגיל 6 שבועות אפשר להלביש בגד קצר - ואם יש מזגן בבית אז אפשר להוסיף מכנס דק וגרביים. אם הפריחה ממשיכה או מתפשטת - כדאי לגשת לרופא ילדים לבירור. שבת שלום ונשיקה לירון!

מנהל פורום טיפת חלב