לגבי השינה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

25/02/2013 | 01:23 | מאת: שירי

שאלה נוספת לגבי בני בן החודש ושבועיים: לאחרונה כשהוא נרדם, הוא נרדם על הבטן בעזרת מוצץ. אבל כשהמוצץ נופל הוא מתעורר. איך אפשר להרגיל אותו להרדם בלי המוצץ?

שירי שלום, כדי שיתרגל להירדם בלי מוצץ - יש לנתק את המוצץ מפיו מעט לפני שהוא שוקע בשינה - בתחילה לנתק את המוצץ כשהוא מנומנם, ובלילות הבאים להקדים את ניתוק המוצץ כמה שניות לפני כן - כך הוא לא יהפוך את המוצץ להרגל הירדמות . לגבי השינה על הבטן - בגיל של תינוקך רצוי להפוך אותו לשינה על הגב - על מנת להפחית את הסכנה של מוות בעריסה.

26/02/2013 | 23:09 | מאת: שירי

זו עיצה חביבה לנתק מהמוצץ, אך אז מתחיל בכי וזה מתסכל מאוד.

מנהל פורום טיפת חלב