שאלות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

14/02/2013 | 15:36 | מאת: אמא

שלום! יש לי 2 שאלות: 1. כמה זמן ניתן לשמור מים רתוחים במקרר? 2. קניתי לבני מוצצים מכל הסוגים עד שבחר סוג אחד שהוא אוהב. את המוצצים שנשארו ולא בשימוש (חלק מגומי וחלק מסיליקון), כמה זמן ניתן לשמור כדי לתת לילד הבא?

אמא שלום, מים רתוחים במקרר ניתן לשמור בד"כ עד 24 שעות מההרתחה. לגבי מוצצים - מוצצים חדשים לא משומשים - אין סיבה לא להשתמש בהם גם לילד הבא - כמדומני אין תאריך תפוגה על מוצצים . אם היו בשימוש - רצוי לזרוק אותם אחרי שנה. שבוע מצויין!

מנהל פורום טיפת חלב