מזון לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/12/2012 | 12:37 | מאת: יפית

שלום יש לי תינוק בן 8 חודשים שאוכל פירות בבוקר ומרק טחון שכולל בשר אורז וירקות אבל אני לא יודעת מה עוד אפשר לתת לו לאכול ממש כארוחה כי ששותה את החלב לפני השינה הוא שותה אותו מהר מאוד כי רעב אני מרגישה שהוא רוצה לאכול עוד דברים שישביעו אותו,ובלילה מתעורר ודורש אוכל.תודה

יפית שלום,ניתן להעשיר את הפירות באבוקדו, בסילאן, בטחינה.. את מרק הירקות אפשר להעשיר - בקטניות למיניהם - עדשים, אפונה, , אפשר להסיף גם איטריות , גריסים.כאשר הוא קם משנת הצהריים - אפשר להציע לו דייסת דגנים בכפית. אפשר להתחיל לצרפו לארוחות הערב המשפחתיות - אמנם בתחילה הוא יאכל רק מעט - אפשר להציע לו טונה, חביתה/מקושקשת או ביצה קשה (כמובן לפי יכולתו לאכול מוצקים), עגבניה מגורדת, ומגיל 9 חודשים גם כף של גבינה. בתיאבון!

מנהל פורום טיפת חלב