דגים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

13/10/2012 | 13:47 | מאת: אמא

שלום, מהו סוג בדגים המומלץ לתינוקות ובאיזו קמות?? תודה

14/10/2012 | 13:37 | מאת: אמא

מתי עדיף להשתמש בכרית לתינוק?

לגבי כרית לתינוק - מומלץ לא להשתמש בכרית במיטת התינוק - בד"כ נוח לו בשכיבה ישירה על המזרון וכך גם הרבה יותר בריא.

שלום רב! היתרון הבריאותי של דגים הוא בתכולת חומצות השומן - אומגה 3 שיש בהם -ותרומתה הייחודית לבריאות:מניעת קרישיות דם,שיפור תפקוד קוגניטיבי , מניעת דיכאון, מניעת דלקות אוטואימוניות, הפחתת שומני הדם ועוד. בעבר המליצו על דגי ים עמוקים, אך כיום מגדלי דגי הבריכה הצליחו להגיע לכך שגם לדגים האלה תהיה תכולת אומגה 3 גבוה. דג עם אחוז שומן גבוה יותר - ניתן למצוא אצלו גם יותר חומצת שומן אומגה 3. דגים כגון טונה, סרדינים, פורל, מקרל, סלמון - מכילים כמות נכבדה של חומצת שומן זו. בדגי בריכה גם אין סיכון לזיהום של כספית... לא לשכוח שמנה של תינוק/פעוט צריכה להיות נקיה מעצמות!!!ניתן להכין קציצות ולטחון את הדג או פילה נקי מעצמות. בתיאבון!

מנהל פורום טיפת חלב