בריכה - מאיזה גיל?

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

02/08/2012 | 09:08 | מאת: דורית

שלום, מאיזה גיל אפשר להכניס תינוק לבריכה? האם יש אמצעי זהירות מיוחדים? התינוק שלי בן 3.5 חודשים, הוא עושה שיעורי התעמלות במים בבריכה מיוחדת אבל אני רוצה להכניס אותו גם לבריכה שבקיבוץ שלנו.

דורית שלום, בד"כ אין בעיה להכניס תינוק לבריכה - אחרי החיסון המחומש הראשון - של גיל חודשיים. כך שבנך שכבר בן 3.5 חודשים - יכול להשתכשך בבריכה - חשוב לזכור כי יש להגן עליו מפני השמש - עדיף שרוול ארוך, כובע רחב שוליים - שיכסה את האפרכסת של האוזניים שלו, ולמרוח בקרם הגנה. גם אם מבוגר מחזיק אותו על הידיים - כדאי מאד שיהיה עם מצופים- ליתר ביטחון! תהנו!!

מנהל פורום טיפת חלב