חרדה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/08/2011 | 07:18 | מאת: רונה

אני בת 35 ובכל פעם שבעלי צריך לצאת למילואים אני נתקפת חרדה. אני לוקחת תרופות אבל לא עוזר לי. יש לי ילדה בת שנה ושלושה חודשים שאני צריכה לטפל בה וזה מפריע לי מאוד.... מה עושים ??? יש פה מישהו שגם מרגיש ככה?

זה ניראה טיבעי שאת נכנסת לחרדה כשבעלך הולך למילואים האם ניסית טיפול פסיכולוגי ? האם פנית למפקד של בעלך אולי יתנו לו לשרת קרוב ?

31/08/2011 | 13:12 | מאת: מלי קמחי

היי אולי תזמיני חברה או בת דודה שתישן איתך... חשוב שתדברי על החרדה בטיפול.

מנהל פורום בריאות הנפש