תחליף ליקרביום -לביפולרי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

24/08/2011 | 01:35 | מאת: אלון

אני ביפולרי ומטופל בליקרביום 1200 מ"ג ביום ,כבר שנים בקופ"ח אומרים שיש מחסור בתרופה יותר מחודש ,ולא ידוע מתי יהיה. לאן לפנות להשגת התרופה ? האם ניתן להזמין מחו"ל ?מה להזמין ? האם עלי לעבור לטיפול תרופתי אחר ? מה אפשר ? תור לפסיכיאטר לשנוי הטיפול,בקופ"ח-יותר מחודש ! מה לעשות כדי שמצבי לא ידרדר ? אנא תשובתך,בהרחבה אם אפשר הרבה תודה

שלום במידה ויש מחסור בתרופה כזו או אחרת ניתן לקבל תחליפים , במצב של מחלה ביפולארית חשוב מאוד רצף טיפולי ,עליך לפנות לסניף של קופת חולים שלך ולדבר עם הרופא האחראי למציאת פתרו מהיר ,כלומר תרופה חליפית ואו פנייה לפסיכאטר דחוף

מנהל פורום בריאות הנפש