הטרדה מינית

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

04/08/2011 | 23:04 | מאת: בת אל

שלום אני בחורה חרדית בת 18 היום עליתי במעלית בשעות הערב עם אחותי היא בת 13 וחצי עלה עוד מישהו במעלית הוא היה אמור לרדת בקומה שנייה ואנחנו בחמישית הוא הגיע לקומה שנייה ופתאומית הוא שאל אותנו אםא נחנו יודעים אם יש פה מכון הבנו שהוא מתכוון למכון ליווי אמרנו לו שלא הוא ביקש מאחותי את הנעל שלה אמרתי לו שאנחנו לא מוכנים לתת לו ואז הוא תפס את הדלת של המעלית ואמר לנו טוב אז אני רק יגמור טוב?<!היינו בהלם הסתכלנו עליו בפנים ולא הבנו מה הוא רוצה פתאומית קלטנו שהוא מאונן מולנו השם ירחםםםםם התחלנו לצרוח שיעוף ואז הוא ברח קיצר מאז אני בטראומה רצינית אני אל מפסיקה לחשוב על זה שלא נדבר על זה שאני לא מעזה לעלות במעלית אני בלחצים מטורפים ואני כל שנייה נזכרת במה שקרה יש לי טראומות מגבריםםםםםם עכשיו איך יוצאים מזה?!אני בלחצים מטורפים אני מפחדת להשאר לבדד

06/08/2011 | 22:24 | מאת: בן יעקב

את חייבת לדבר על כך. אם לא עם אמא [בארבע עינים], אז עם המחנכת. א' עצם הדיבור יקל עלייך, וב' לא מתחייב שהם ידעו לעזור על המקום, אבל הם יפנו אותך לאיש מקצוע. [אגב, גם ביחס לאחותך, חובה כפולה ומכופלת]. ותעשי טובה ותשמעי לי.

מנהל פורום בריאות הנפש