תרופות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/08/2014 | 10:36 | מאת: אני

שלום רב ותודה מראש על האפשרות לשאול שאלות באנונימיות!! תודה עד לא מזמן הייתי מגדירה את עצמי כאדם מסודר,מאורגן,קצת עצבנית ולא נינוחה. אבל עובדת ואמא פעילה. בשנה האחרונה אני עצבנית מאוד!! לא רגועה כלל! לא מצליחה לשבת!! לא מצליחה לעצום עין בצהרי היום...הראש לא מפסיק לעבוד!!! אני צועקת והמון. המוח קודח. פניתי לרופאה והיא המליצה לי לפנות לספיכיאטר. פניתי כמובן. לאחר שיחה ארוכה עימו הוא הציע לי ליטול וולבוטרין 150 מ"ג בבוקר + קונצרטה 54 מ"ג. אמר שרק אחרי חודש וחצי-חודשיים של שימוש בשני הכדורים יחד אראה שיפור משמעותי. הוא יצא לחופשה בתום החודשיים ועדיין לא חזר ולכן פניתי לרופאה המשפחה שלי, היא הציעה להוסיף קונצרטה 18 מ"ג ואולי גם וולבטרין בערב. יומים אני עם וולבוטרין בבוקר+ בערב וקונצרטה 54 מ"ג +18 מ"ג. אני לא רגועה..אני לא ממורכזת בכלל. אני לא מצליחה לאסוף את עצמי. בבקשה את עזרתך ממתינה לתשובתך

לפי הטיפול שקבלת ניראה שהוא חשב על הפרעות קשב וריכוז , אני מתקשה לענות כך כשאני לא בטוח מה האבחנה שלך . מומלץ לחכות עד שיחזור ואז לבדק שוב מה לגבי האבחנה והטיפול

מנהל פורום בריאות הנפש