ארצה התיחסות טוב לכולם

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

26/09/2020 | 02:35 | מאת: אייל

שלום דר!!! זה בדיוק הבעיות שלי . הרופא לא מצליח לסייע לי ויש לי אי שקט מהאריפליי איני יודע ורוצה לבדוק מה יכול לסייע לי לחוש יותר טוב . דבר נוסף אני צריך ללמוד כיצד מדברים עם ומול רופא במקרה הזה פסיכיאטר תודה על תגובתך.. ההאא עוד דבר כיום נוטל לפונקס .. קלונקס.ציפרלקס ואריפליי.. האם זה בסדר ? אגב אני מחפש רופא טוב או המלצה על מרפאה לברהנפ"ש כל טוב ושבת שלום תגובה

יש מרפאות לבראות הנפש בכל מקום אם אתה גר באזור המרכז יש באכלוב , תהש , יפו גהה ועוד

מנהל פורום בריאות הנפש