קביעת יעילות טיפול חיזוק

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

02/09/2020 | 10:52 | מאת: רועי

שלום ד"ר.בשל חרדה עמידה לטיפול בויאפקס XR במינון מירבי ניתן אריפלי 5 מ"ג כחיזוק. בהתחלה הייתה אקטיזיה שפחתה. חלפו 3 שבועות מלאים תחת הטיפול באריפלי. המצב הוא שיש אי שקט חזק כל הזמן ותחושת טישטוש בראייה. שורה תחתונה-עם האריפלי לא טוב לי. האם הטיפול באריפלי מיצא את עצמו או שיש לתת 6 - 8 שבועות כדי לקבוע יעילות?

אריפלי יכול להתחיל לעבוד אחרי תקופה של 2 - 3 שבועות , אם יש ת. לוואי נא להפסק ולדוח לר. המטפל

מנהל פורום בריאות הנפש