טיפולים פסיכולוגים פרטיים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/08/2020 | 22:49 | מאת: אורי

שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם החוק בישראל מחייב על הזדהות בשם ותז על מנת לקבל טיפולים פסיכולוגים? ומהי עלות ממוצעת של טיפול? מעבר לכך מה החוק אומר לגבי מידע שנמסר לפסיכולוג בזמן הטיפול? האם מותר לו לשתף פרטים מהטיפולים עם אנשים או גופים אחרים?

ברגע שהולכים לטיפול כלשהו על המטפל לרשום פירטי המטופל זה חיסיון נשאר ביניהם ולא עובר לשום מקום אלא אם אתה נותן ויתור סודיות. עלויות טיפול פרטי בשוק בן 400 עד 700 ויותר .

מנהל פורום בריאות הנפש