איך עוברים מסרוקסט לוייפאקס xr................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/07/2020 | 01:21 | מאת: משה

שלום ד"ר איך עוברים מסרוקסט 40 מ"ג לוייפאקס xr 150 מ"ג? איך עושים את ההדרגה במעבר ? האם בהצלבה כלומר מתחילים לרדת בסרוקסט 10 מ"ג כל שבוע ובו זמנית מתחילים עם וייפאקס 75 מ"ג למשך שבוע ואז עולים ל150 או שעדיף לרדת מהסרוקסט לגמרי ואז להתחיל עם הוייפאקס ? המון תודות

שלום אני מציע לרדת בהדרגה מהסרקסט לחצי כדור למשך שבוע , ולאחר מיכן לעוד חצי כדור למשך שבוע ואז להפסיק , במקביל להתחיל עם ויאפקס 37.5 ולעלות בהדרגה ל75 הכל תחת פיקוח רפואי של פסכאטר .

מנהל פורום בריאות הנפש