ירידה במשקל חרדות וציפרלקס

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/07/2020 | 21:02 | מאת: דנה

לפני כחודש וחצי התחלתי לסבול מחרדת בריאות ז"א אני בטוחה שיש לי משהו כיון שאני אוכלת ולא עולה במשקל ירדתי כבר 3 קילו בדיקות גם תקינות הרופאה אומרת שאין לי כלום...התחלתי ציפרלקס לפני חודש ושבוע,ועדיין בחרדות...אני אוכלת בכוונה הרבה ולא עולה אפילו גרם אחד...אפילו שאין לי תיאבון אני אוכלת במקביל הצחלתי טיפול פסיכולוגי אבל האם זה הגיוני שבגלל חרדות לא עולים במשקל????למרות שאני אוכלת דברים מאוד משמינים כדי להוכיח לרופאה שמשהו לא תקין...אך היא מסרבת לשלוח אותי לבדיקת ct היא אומרת שזה בגלל חרדות מה הקשר?מי שאוכל אמור לעלות במשקל לא לרדת

חרדות ודכאון כולים להגביל תיאבון , אם זה נמשך ולא משתפר רצוי לעבור בירור של בדקות דם .

09/07/2020 | 16:51 | מאת: דנה

בדיקות הדם תקינות כך הרופאה אמרה שלא מצביע על משהו חריג

אם הצפרלקס גורם לעליה במשקל אפשר להחליף לויאפקס 37.5 מג

מנהל פורום בריאות הנפש