חרדות קשות מאןד עזרה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

31/05/2020 | 22:34 | מאת: דנית

שלום בת 40,סבלתי כמה פעמים מחרדות בחיים,בעיקר תמיד סביב נושא בריאןתי שחלילה יש לי משהו,לקחתי בעבר ציפרלקס מס פעמים והפסקתי,עכשין שוב בחרדות קשות,בלי נשלטות בוכה מהבוקר עד הערב,חרדה שיקרה לי משהו והילדים שלי ישארו לבד,ירדתי 3 קילו תוך חודש למרות שאני כן אןכלת כי אני פוחדת להרזות ולמרות זאת ירדתי במשקל ובגלל זה אני פוחדת כי קראתי שירידה במשקל יכולה להיות סימן לסרטן אם זה בלי סיבה לא ייודעת אני כבר לא מסוגלת לתפקד ולא יוצאת מהבית מפחדת

חרדות ממחלות זה דבר ידוע ובעקר מסרטן , תמשיכי הטיפןל הפסכאטרי זה חשוב

מנהל פורום בריאות הנפש