חרדה שבאה לידי ביטוי בצורה פיזית אגרסיבית ולא יודע מה לעשות מכאן

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/10/2019 | 18:03 | מאת: עומר

מאז שאני זוכר את עצמי תמיד סבלתי במחילות מסיבה כלשהי. יוצא לטיול עם חברים,אולי אקיא בלילה מתישהו לפני טיסה חשובה? יש מצב שיום לפני אקיא מישהי משפיעה עליי רגשית? אולי אקיא אחרי דייט בדרך אלי הביתה? כנראה שאשים אותה בבית עכשיו כי אם לא אני אקיא ובנוסף סתם בחילות מידי פעם בלי קשר מסויים תמיד קיבלתי את הדברים האלה ואמרתי לעצמי שזה בסדר אולי זה קורה לכולם. בגיל 23 החלטתי לעשות את כל הבדיקות הרפואיות האפשריות כדי להבין מה לא בסדר איתי כי איכות החיים שלי נפגעה כתוצאה בתקופות שבהן בחילות הפכו לעניין שבשגרה. כל הבדיקות יצאו בסדר גמור ובאותו הרגע הבנתי שאולי משהו לא בסדר איתי לא במובן הפיזי. מעולם לא חשדתי שכל עניין הבחילות הוא בעיה נפשית כלשהי מפני שמעולם לא הייתי בקשיים כלשהם, תמיד הייתי וגם היום אני אדם מאוד יציב רגשית. אחרי המון חקירות באינטרנט וקריאה של מקרים דומים לשלי הבנתי שמדובר בחרדות. אני לא יודע מה עושים מפה או איך להגיב להבנה של הסיטואציה שאני חיי מאז שאני זוכר את עצמי

זה סיפור מורכב אני ממליץ בחום על התחלת טיפול פסכולוג י

מנהל פורום בריאות הנפש