מצב פסיכוטי .תלותי חרדות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/09/2019 | 08:39 | מאת: ר

שלום הבן שלי בן 33 היה מסוגר בחדרו 8 שנים . ואז החל לחד להזות ועשה מעשה קיצוני שאישפזו אותו בכוח . אחרי 10 ימי אישפוז הוא שוחרר ותופל בבריאות הנפש 1 לחודש . ( אליי שם לא מתייחסים ) .עכשיו הבן שלי מפחד מאיתנו ההורים אבל לא רוצה לגור לבד או עם אנשים זרים ולא רוצה להיות בבית . הוא יצר מצב תלותי באחיו הצעיר נידבק אליו עוקב אחריו יוצא רק איתו . כשאחיו יוצא הוא יוצא מהבית וכשאחיו לא ישן בבית אז הוא מסתובב ברחובות כל הלילה . מה זה המצב התלותי הזה ???? זה מפריע לאח . איך אעזור לו ? מה אעשה???? כדי לעזור ל 2 בנייי .

אני לא יודע היכן מטופל , אבל אתה יכול תמיד לנסות לעבור לטיפול במקום אחר .

מנהל פורום בריאות הנפש