טיפול ללא תרופות בהפרעת אכילה וחרדות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/09/2019 | 21:20 | מאת: הדר

התחלתי לאחרונה טיפול במרפאת הפרעות אכילה, בצבא חליתי באנורקסיה, עכשיו (4 שנים אחריי) המצב יותר טוב מבחינת הbmi אפשר להגיד שתקין. הבעיה שהחרדות משפיעות עליי במשך שנים ובגלל זה פניתי עצמאית לטיפול. נפגשת עם פסיכיאטר, פסיכולוגית ודיאטנית. היו לי בנתיים שתי פגישות עם הפסיכיאטר, ומרגישה לחץ מצידו על טיפול תרופתי, הבעיה שזה סוגר עלי גם מהצד של הפסיכולוגית האחות והדיאטנית כולם מזכירים תמיד את הטיפול התרופתי וזה עוד יותר מעצבן אותי ומקשה עליי. האם כדאי להמשיך שם בטיפול ולהמשיך בהתנגדות שלי לתרופות? פוחדת שיילחצו עליי וייגרמו לי להפסיק שם האם להכנע ללחץ מצד המטפלים או להשאר נאמנה לעצמי ולהסתכן בסיום הטיפול ? מרגיש לי שאם אני אמשיך להתנגד לתרופות הם לא יראו נכונות להמשיך את המסגרת אודה לתשובתיכם

שלום רב אני מציע כי תשמעי להמלצות המטפלים שלך חשוב ליישר קו עם המטפלים שלך

מנהל פורום בריאות הנפש