פסיכיאטר דרך הקופה יכול לראות תיק הרפואי?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

11/09/2019 | 22:48 | מאת: רות

יודעת שרופאים בקופה לא יכולים לראות את מה שרשו בבריאות הנפש אך האם זה הפוך? האם פסיכיאטר (בדגש על זה של המיון/מאבחן), יכול לראות את מה שכתוב בתיק הרפואי הרגיל שלי? (כולל בדיקת דם ובכללי מה כתוב שם?)

12/09/2019 | 21:41 | מאת: רות

בנוסף האם ניתן לכתוב דברים ולהביא לו _ ושיקרא (בעדיפות לאחר שלא אהיה מולו) דרים שלדעתי חשובים מאוד אך לא מרגישה בנוח לדבר עליהם... ** שוב מדובר על הפגישה הראשונה לצורך המיון/אבחנה

עליך לשאול את הרופא אישית כל רופא עובד לפי שיטה שלו ,

בבית חולים לא יכולים לראות את התיק הרפואי של הקופה

15/09/2019 | 08:45 | מאת: רות - בבקשה לענות!

רוצה לדעת לפני שהולכת אליו בפעם הראשונה. זה למפגש של המיון/אבחון. * ורופאים לא של ברה"נ בבית חולים כן יש להם גישה ללפחות חלק מתיק הרפואי של המטופל (הייתי אצל הרופא שלי שמקבל רק בבית חולים ולא דרך הקופה - מקבלת התחייבות מהקופה. והוא ראה בדיקות דם לדוג' שעשיתי דרך הקופה. שואלת על פסיכיאטר של הקופה - האם הוא רואה דברים בתיק הרפואי הרגיל שלי???????????????

מנהל פורום בריאות הנפש