טראומה מאשפוז בעבר הרחוק

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

07/09/2019 | 11:50 | מאת: אנונימית

אני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אצל רופא משפחה אני בגיל המעבר עברתי בעבר הרחוק בעת אשפוז עברתי טראומה לא פשוטה בגלל הטיפול שעברתי באשפוז יש לי חרדות לחזור לטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי בחיים עצמם אני מתפקדת עובדת אבל הטראומה מאשפוז לא עוזבת אותי אני כן יודעת לעזור לעצמי רק דבר אחד מפריע לי וזה הטראומה מאשפוז שעברתי אפילו שזה בעבר הרחוק זה מלווה בדפיקות לב שאני חושבת על זה והזעות איך אפשר להיפטר מהטראומה הזאת? זה הדבר היחיד שמפריע לי

07/09/2019 | 12:21 | מאת: אנונימית

בבקשה אם אפשר לא לכתוב לי לחזור לטיפולים פסיכיאטרים פסיכולוגים אני מחפשת טיפולים אלטרנטיביים במקום טיפולים כאלה אני כותבת את זה כי עברתי טראומה נוראית בגלל הטיפול באשפוז

אפשר לפנות לטיפול אלטרנטיביים לי אין התנגדות

לדעתי טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך מאוד

את יכולה בהחלט ללכת לטיפול אישי אצל מטפל בקליניקה שלו ואז תוכלי להתגבר על הכל .

מנהל פורום בריאות הנפש