ההפרעה לכל החיים ???

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/08/2019 | 22:18 | מאת: אייל

שלום לכולם !! מרוב שאני רוצה לשפר את ההרגשה ולהתפתח גם לאחרי הרבה שנים של התמודדות במצבי נפש שלא נעימים בכלל. אציין שבאינטרנט ובד"ר גוגל >> כמו שמכנים זאת... אין ספור למטפלים או סוגי טיפול .. אנשי מקצוע לסוגיהן מבלי להזכיר שמות .אשר הם "נותנים "" לך להרגיש שרק הוא או השיטה שלו או שלה "תציל " אותי מכאביי ומכאוביי ואני שואל את עצמי ואותכם האומנם ?? יש הוקוס פוקוס ? מה שכן אני מתמודד ברוך ה בהצלחה בסיעתא דשמייא .. אשמח מאוד לקבל מכם תשובות . תודה רבה וליה טוב כיצד אני אצליח לשפר את עצמי מבחינה נפשית

כיום יש מטפלים מומחים ויעילים בקופות החולים , פנה דרך רופא המשפחה לאחת מהמרפאות בקופות ואני בטוח כי תמצא מזור לבעיות שלך בראות שלמה .

מנהל פורום בריאות הנפש