הפסקת רסיטל ותסמיני "גמילה"

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

11/05/2019 | 17:28 | מאת: מאיה

היי יש לי שאלה : לאחר מחשבה החלטתי להפסיק עם הרסיטל. בהתחלה הייתי 40 מ"ג , ובהמלצת הפסיכיאטרית שלי לרדת במינון ל30 מ"ג-על דעת עצמי הורדתי ל20 מ"ג. לאחר בערך שבוע (לא מדוייק) החלטתי על דעת עצמי להפסיק עם הכדורים . מאז, אני חווה תסמינים שאני חושדת שהם חלק מה"גמילה" שלי מרסיטל: סחרחורות ותחושה שאני עומדת להתעלף נימול ברגל שמאל (כף רגל וקצת מהשוק) איחור במחזור עקצוצים בפנים (דומה לנימול) האם תסמינים אלו קשורים להפסקה שלי עם הרסיטל? כבר התחלתי ממש לדאוג.. אשמח לעזרה בבקשה.

שלום זה ייכול להיות וזה יחלוף. תמיד להתייעץ עם הרופא איך להפחית הכדורים בהדרגה

מנהל פורום בריאות הנפש