כיצד קמים בבוקר מהמיטה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/04/2019 | 15:05 | מאת: אייל

שלום רב !! בשבועות האחרונים מאוד מאוד קשה לי לקום בבוקר ולצאת מהמ יטה . וזה מאוד מתסכל למשל היום יצאתי מהמ יטה בסביבות השעה 14 . מה אעשה זה קשור לתרופות ?? ממש איני יודע . הקושי שלי הוא ממש גדול מאוד . אשמח לקבל הצעה ופיתרון לבעיה . תודה רבה לכם וחג שמח

תלוי איזה תרופות אתה מקבל , יתכן ורצוי לקחת התרופות אם מרדימות בשעה יותר מוקדמת ולא ממש לפני השינה

23/04/2019 | 18:43 | מאת: אייל

שלום דר יקר !! התרופה העיקרית שלי היא מבין השאר היא לפונקס .. כעת.. כשאני נוטל אותה עכשיו אז בעוד כשעה וחצי חייב להיכנס למיטה עקב עייפות ממש מרגיזה . אנא רעיון נוסף זה או אחר . זה ממש מגביל אותי בחיים שלי . גם כואב לי הגוף בעבר נבדקתי במרפאת כאב שם הדר נתן לי ליטול מגנזיום ועקב אישפוז בו שהיתי כחודש חזרו הכאבים ברגליים בגב וכו. מאידך יש לי יציאות יותר טובות מה שלא היה לי לפני . אתה חושב שייש קשר לתרופה ? והאם לחזור לקחת המגנזיום?? תודה על תגובתך חג שמח

23/04/2019 | 18:48 | מאת: אייל

וכהמשך ... רציתי לשאול בבקשה.. אני מאוד מעוניין שרופא מאוד מפורסם טוב ובכיר יטפל בי .. ((האם אפשרי להזכיר את שמו כאן בפורום ??))) הוא מומחה בבעיות מורכבות כשלי . ניפגשתי איתו ושלח אותי לבצע בדיקת רמת דם של לפונקס אשר יצא גבוה כעת במידה ומפחיתים לי מינון לפונקס אני חש פחות טוב . אתה מבין עם מה אני מתמודד ?? \וגם לתפקד בחיים בעבודה בדירה וכו . תודה על התיחסותך

מנהל פורום בריאות הנפש