פרייד היריון ותורשה אשמח לתשובתך

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

27/03/2019 | 16:10 | מאת: שני

שלום ד"ר ברבר אשמח להתייעץ איתך אני נוטלת 200 מ"ג פרייד אני ובן זוגי מתכננים שאכנס להיריון בקרוב רציתי לשאול האם אפשרי לנטול את הכדורים הללו האם זה לא יפגע ויזיק כלל לעובר? ואם לא אז איזה כדורים כן אפשרי לנטול? חשוב לי מאוד שהילד יצא בריא ושלם! בנוסף רציתי לדעת האם יש סיכוי שלילד יעבור בתורשה משהו נפשי כתוצאה מגנטיקה... יש לציין כי בן זוגי ללא כל רקע נפשי וכמו כן המחזור שלי אינו סדיר ויש גם מצב שחצי שנה לא קיבלתי מה עליי לעשות? והאם יש אפשרות ככה להיקלט להיריון? אשמח לתשובתך תודה רבה😊

שלום רב לך בכל נושא של הריון ותרופות ממליץ על התייעצות עם מרכז טרטוגני :025082825

מנהל פורום בריאות הנפש