פסיכולוג או פסיכיאטר למי עלי לפנות?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

08/03/2019 | 14:58 | מאת: שלומית

אישה כבת 30 מרגישה בדיכאון לאחרונה מעוניינת להיפגש עם איש מקצוע לטיפול גרה באיזור רעננה, ובקופת חולים לאומית אשמח לדעת האם עלי לפנות לפסיכולוג/פסיכיאטר? הבנתי שיש אנשי מקצוע דרך הקופה ו/או דרך המדינה, איך אוכל למצוא את התור הכי מהיר(באופן יחסי)? תודה תודה

לגבי לאומית אנא פני לסניף אני לא יודע לגבי זמינות שם , עדיף להפגש עם פסיכאטר קודם הוא מאבחן וממליץ מה הכי טוב עבורך תרופות או טיפול פסכולוגי או שילוב של שניהםיחד .

מנהל פורום בריאות הנפש